Arkinen pikaruoka: makkara-kasvisvuoka

4.8
2

Arkinen pikaruoka: makkara-kasvisvuoka

Ihana talvipäivän tuoksuva makkaravuoka pitää sisällään myös ison kasan vihanneksia. Nauti sinällään tai vaikkapa perunamuusin kera.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 800 guunilenkki makkaraa
  • 1 kplkesäkurpitsaa
  • 5 kpltomaattia
  • 2 kplsipulia
  • 2 kplBuffalamozzarellaa
  • 1 dlemmentalraastetta
  • 1 dlbasilikaa silputtuna

Lisäksi

  • Mustaapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Siivuta kesäkurpitsa, mozzarella, tomaatit ja sipuli. Silppua basilika. Kuori ja siivuta makkara. Laita siivut vuokaan vuoronperään ja ripottele joihinkin väleihin basilikaa. Rouhi päälle hiukan mustaapippuria ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 180 asteessa kypsäksi reilun puolen tuntia. 

MITÄ PIDIT?
4.8
Katso myös nämä