Maku

Arkinen pikaruoka: makkara-kasvisvuoka

{
Aktiivinen
Passiivinen
Ihana talvipäivän tuoksuva makkaravuoka pitää sisällään myös ison kasan vihanneksia. Nauti sinällään tai vaikkapa perunamuusin kera.
4.2
2
Julkaistu: 21.2.2017


Ainekset (6 annosta)

  • 800 guunilenkki makkaraa
  • 1 kplkesäkurpitsaa
  • 5 kpltomaattia
  • 2 kplsipulia
  • 2 kplBuffalamozzarellaa
  • 1 dlemmentalraastetta
  • 1 dlbasilikaa silputtuna

Lisäksi

  • Mustaapippuria
Tulosta

Siivuta kesäkurpitsa, mozzarella, tomaatit ja sipuli. Silppua basilika. Kuori ja siivuta makkara. Laita siivut vuokaan vuoronperään ja ripottele joihinkin väleihin basilikaa. Rouhi päälle hiukan mustaapippuria ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 180 asteessa kypsäksi reilun puolen tuntia. 

2 kommenttia