Kotivinkki

Arjen paras katkarapukeitto

28 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
18 min
Ihanan mausteinen, kookosmaidolla pehmennetty katkarapukeitto lämmittää mukavasti.
4
0
Julkaistu 1.2.2017


Reseptin ainekset (3 annosta)

  • 2valkosipulinkynttä
  • 1vihreä chili
  • 200 gpurjosipulia
  • 1 rklöljyä
  • 1 dlvilliriisisekoitusta
  • 4 dlvettä
  • 1 ½ rklkalakastiketta
  • 4 dlkookosmaitoa
  • 1limen mehu
  • 180 gkatkarapuja (pakaste)
  • 1 ½ dlmaissia (pakaste)
  • ½ dltuoretta korianteria hienonnettuna
Tulosta

1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Halkaise chili, poista siemenet ja viipaloi se. Halkaise ja huuhtele purjo, leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

2. Kuullota valkosipulia, chiliä ja purjoa pari minuuttia öljyssä kattilassa. Lisää riisi, vesi ja kalakastike. Anna kiehua kannen alla noin 18 minuuttia, kunnes riisi on kypsää.

3. Lisää keittoon kookosmaito, limemehu, katkaravut ja maissit. Kuumenna katkarapukeitto kiehuvaksi. Hienonna joukkoon tuoretta korianteria. Tarjoile katkarapukeitto heti.

Suosittelemme myös näitä

Kommentoi »