Maku

Aprikoosicouscous

15 min
KA
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplpunasipulia
  • 100 gkuivattua aprikoosia
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 5 dlkasvislientä
  • 3 dlcouscousia
  • 1 tlsuolaa
  • 2 rklpersiljaa
  • 1 rkltuoretta minttua

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Kuori sipuli ja viipaloi se. Leikkaa aprikoosit suikaleiksi.

Kuumenna öljy paistokasarissa ja kääntele siinä sipuli ja aprikoosit. Lisää liemi ja couscous. Sekoittele kunnes seos kiehahtaa. Siirrä sivuun. Mausta suolalla ja yrttisilpulla. Nostele haarukalla, niin couscous pysyy irtonaisena. Tarkista aprikoosicouscousin maku.

Tarjoa aprikoosicouscous saman tien lampaankyljysten kanssa.

MITÄ PIDIT?
0