Maku

Apposet – keitetyt herneenpalot

20 min
3
1

Apposet – keitetyt herneenpalot

GL
MU
1
3
Keitetyt herneenpalot eli apposet ovat nopea ja helppo pikkusuolainen herkutteluhetkiin! Lämpimät herkkuherneet tarjotaan perinteisesti voisulan kanssa.
Teksti Vesa Tammilehto
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 800 gherneenpalkoja (2 litraa)
  • 20 dlvettä
  • 2 rklsuolaa

Tarjoiluun

  • 8 rklvoita

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Huuhtele herneenpalot ja nosta ne kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Keitä noin 15 minuuttia, kunnes palot ovat pehmenneet.

Valuta vesi pois ja tarjoa palot voisulan kanssa.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä