Kotivinkki

Appelsiinirahka

0
0

Appelsiinirahka

Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Reetta Pasanen
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 2 dlvaahtoutuvaa kermaa
  • 500 grahkaa
  • ½ dlsokeria
  • 1 rklvaniljasokeria
  • appelsiini (kuori ja hedelmäliha)
  • (koristeluun appelsiiniviipaleita ja päälle hunajaa)

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Vaahdota kerma. Lisää sen joukkoon rahka, sokeri ja vaniljasokeri.

2. Pese appelsiini hyvin ja raasta sen oranssi kuori. Lisää kuoriraaste rahkaseokseen.

3. Kuori appelsiini kokonaan ja irrota lohkoiksi. Leikkaa veitsellä paloiksi. Sekoita palat rahkaseokseen. Anna maustua jääkaapissa noin 15 minuuttia.

4. Koristele rahka appelsiiniviipaleilla, valuta päälle hunajaa ja tarjoile.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä