Kotivinkki

Appelsiini-rosmariinimarinoitua broilerinfileetä

{
Aktiivinen
Passiivinen
0
0
Julkaistu: 22.2.2012


Reseptin ainekset (8 kpl)

  • 8broilerin fileetä
  • 1-2 rklrypsiöljyä
  • 1-2 tlsuolaa
  • mustapippuria

MARINADI:

  • 2appelsiinin raastettu kuori
  • 2appelsiinin mehu
  • 2-3 rklsitruunan mehua
  • 1 dloliiviöljyä
  • 1 tlsuolaa
  • 2 rkltuoretta rosmariinia hienonnettuna

KORISTELUUN:

  • appelsiininviipaleita
  • rosmariininoksia
Tulosta

1. Kuumenna öljy paistinpannulla. Ripottele broilerinfileille suolaa ja pippuria. Ruskista fileiden pinta kuumalla paistinpannulla molemmin puolin.

2. Kypsennä loppuun 150-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

3. Pese appelsiinit hyvin runsaalla vedellä, tiskiaineella ja harjalla. Raasta kuoren oranssi pinta ja purista mehu appelsiineista sekä sitruunanpuolikkaasta.

4. Yhdistä marinadin kaikki ainekset.

5. Leikkaa hieman jäähtyneet broilerinfileet noin 1–2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Lado rasiaan ja kaada marinadi päälle. Anna maustua yön ylijääkaapissa.

6. Nosta tarjolle ja koristele appelsiiniviipaleilla sekä rosmariininoksilla.

Kommentoi »