Maku

Appelsiini-rakuunaporkkanat

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
MU
3
0
Julkaistu: 25.6.2012


Ainekset (6 annosta)

  • 500 gporkkanaa
  • 1 rklvoita
  • 1/2 tlsokeria
  • 1 dlappelsiinitäysmehua
  • 1 rklvalkoviinietikkaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 dltuoretta rakuunaa (silputtuna)
Tulosta

Kuumenna rasva ja ripaus sokeria paistokasarissa ja kääntele porkkanoita siinä hetken.

Lisää mehu ja omenaviinietikka. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla, mutta jätä porkkanoihin purutuntumaa.

Kääntele rakuuna porkkanoiden joukkoon.

Tarjoa appelsiini-rakuunaporkkanat liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Kommentoi »