Maku

Appelsiini-rakuunaporkkanat

20 min
MU
3
0


 

Tulosta
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (6 annosta)

  • 500 gporkkanaa
  • 1 rklvoita
  • 1/2 tlsokeria
  • 1 dlappelsiinitäysmehua
  • 1 rklvalkoviinietikkaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 dltuoretta rakuunaa (silputtuna)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Kuumenna rasva ja ripaus sokeria paistokasarissa ja kääntele porkkanoita siinä hetken.

Lisää mehu ja omenaviinietikka. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla, mutta jätä porkkanoihin purutuntumaa.

Kääntele rakuuna porkkanoiden joukkoon.

Tarjoa appelsiini-rakuunaporkkanat liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

MITÄ PIDIT?
3