Kotivinkki

Appelsiini-pähkinäkääretorttu

0
0

Appelsiini-pähkinäkääretorttu

Teksti Kotivinkki
Kuvat Pirita Särmä
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 4kananmunaa
  • 1 dlsokeria
  • ½ dlvehnäjauhoja
  • ½ dlperunajauhoja
  • ½ dlkaakaojauhetta
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 200 gappelsiinin makuista tuorejuustoa
  • 1 dlappelsiinimarmeladia
  • 2 dlpähkinärouhetta

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää sokeri ja vatkaa seos kuohkeaksi vaahdoksi.

2. Sekoita keskenään kaikki pohjan kuivat aineet. Lisää jauhoseos munavaahtoon siivilän läpi.

3. Sekoita taikina varovasti ja levitä se tasaiseksi uunipellille, leivinpaperin päälle. Paista pohjaa 225-asteisen uunin alatasolla 8 minuuttia.

4. Ripottele leivinpaperille sokeria ja kumoa torttupohja sokerin päälle.

5. Sekoita tuorejuusto ja levitä se pohjalle. Levitä sitten marmeladi ja pähkinärouhe. Kääri levy pitkältä sivulta leivinpaperin avulla tiukaksi rullaksi. Käännä saumakohta alapuolelle.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä