
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 600 gmaustamattomia broilerinfileitä
Täyte
- 70 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (muruna)
- 4 rklkuivattua sipulia
- 1 rklappelsiinimarmeladia
Pinnalle
- 1/2 dlappelsiinimarmeladia
- 1 tlbalsamiviinietikkaa
- 3/4 tlsuolaa
Kastike
- 1 dlmajoneesia (kevyt)
- 1 dlmaustamatonta jogurttia (rasvaa 2,5 %)
- 3 rklappelsiinimarmeladia
- 1 tlcurrya
- 1/2 tlsuolaa
Kuivaa broilerinfileet talouspaperiin ja tee terävällä veitsellä mahdollisimman syvät viillot fileiden kylkiin. Varo, ettei täytetaskuun tule reikää.
Sekoita juustomurut, sipulihiutaleet ja marmeladi keskenään täpäkäksi tahnaksi. Täytä taskut seoksella ja kiinnitä liepeet cocktailtikuilla.
Mausta appelsiinimarmeladi balsamiviinietikalla ja suolalla. Sivele seos fileiden pintaan. Siirrä jääkaappiin maustumaan pariksi tunniksi.
Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Anna maustua hetki viileässä.
Grillaa broilerinfileet miedolla lämmöllä kypsiksi.
Tarjoa appelsiini-homejuustobroilerien lisänä kastiketta sekä hedelmäistä salaattia.
•Kun täyte on riittävän kiinteää, se pysyy taskussa myös grillin lämmössä eikä lähde valumaan ja siten leimahtelemaan liekkeihin.