Maku

”Sitruunarahka on lapsuuteni herkku, jota äitini teki aina keltaisessa kulhossa” – Anni Hautalan helppo jälkkäri on sametinpehmeä yhdistelmä kirpeää ja makeaa

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Juontaja Anni Hautalan sitruunarahka on makeankirpeä makumuisto lapsuudesta. Sametinpehmeäksi sekoitettu jälkkäri valmistuu vartissa tarjolle.
KA
GL
MU
4
0
Julkaistu: 15.3.2021


Ainekset (8 annosta)

  • 400 gmaitorahkaa
  • 1sitruunan mehu
  • 1 dlsokeria
  • ½ tl tlvaniljasokeria
  • 2 dlkuohukermaa
Tulosta

Anni Hautalan sitruunarahka valmistuu näin:

  1. Kaada maitorahka kulhoon ja lisää sekaan sitruunasta puristettu mehu ja sokerit.
  2. Sekoita samettisen pehmeäksi.
  3. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaahto varovasti käännellen rahkaseokseen.
  4. Tarjoa rahka halutessasi koverretuista sitruunan kuorista.
MITÄ PIDIT?
4
Kommentoi »