Annan caesarsalaatti

25 min
3
0

Annan caesarsalaatti

Teksti Anna Perho
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 1 kplrooman- eli sidesalaattia ruukussa

Kastike

  • 2 dlmajoneesia
  • 1 kplsardiinia (hienonnettuna)
  • 1 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 tlworcestershirenkastiketta
  • 1/2 tlmustapippuria

Leipäkuutiot

  • 4 kplkaurapaahtoleipäviipaletta
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 3 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)

Lisäksi

  • 150 gpaistettua broileria (paloiteltuna)
  • 1 dlparmesaanijuustoa (lastuina)

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Pese ja kuivaa salaatti. Revi se laakealle vadille.
Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kääntele se kevyesti salaattiin.
Leikkaa paahtoleivät kuutioiksi. Paahda ne oliiviöljyssä paistinpannussa kullanruskeiksi. Lisää valkosipuli loppuvaiheessa, ettei se pääse kärähtämään, sillä palanut valkosipuli maistuu kitkerältä.
Ripottele caesarsalaatin pinnalle leipäkuutiot ja broilerinpaloja. Kruunaa caesarsalaatti halutessasi parmesaanijuustolastuilla.
•Broilerin sijaan salaattiin sopii mainiosti katkaravut.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä