Kotivinkki

Anjovisleivät

0
0

Anjovisleivät

Teksti Kotivinkki
Kuvat Kristiina Hemminki
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 4 viipalettarouheista paahtoleipää
  • 1 prkanjovista
  • 50 gtuorejuustoa
  • 1uuden sadon sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 1kananmuna
  • seesaminsiemeniä
  • kirsikkatomaatteja
  • sipulin varsia hienonnettuna

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Valuta anjovisfileet. Jauha anjovikset, tuorejuusto, sipuli, valkosipulinkynnet ja kananmuna sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.

2. Leikkaa leipäviipaleet kolmioiksi. Levitä anjovisseos tasaisesti leiville. Ripottele päälle seesaminsiemeniä.

3. Kypsennä leipiä 225-asteisen uunin keskitasolla 7–10 minuuttia.

4. Koristele leivät kirsikkatomaateilla ja sipulinvarsilla. Tarjoa leivät lämpiminä.

Vinkki!

Vinkki: Anjovisleivät maistuvat raikkaan salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä