Maku

Anjovis-rusinapasta

20 min
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Marjo Tokkari

Ainekset (4 annosta)

  • 20 dlvettä
  • 1 tlsuolaa
  • 3 dlpastaa (penne)

Kastike

  • 65 ganjovista
  • 1 kplsipulia
  • 1/2 kplomenaa
  • 1/2 dlrusinoita
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 2 dlkasvirasvasekoitetta (rasvaa 15 %)
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.

Valuta anjovisfileistä liemi pois ja silppua fileet. Kuutioi kuorittu sipuli ja omenanpuolikas. Hienonna rusinat.

Kuumenna öljy pannussa ja kuullota sipuli- ja omenakuutiot öljyssä. Lisää anjovis- ja rusinasilput ja kerma pannuun. Anna kiehua 1–2 minuuttia.

Mausta anjovis-rusinakastike rouhitulla mustapippurilla. Sekoita pasta joukkoon ja kuumenna. Tarjoa kivennäisveden ja valkoviinin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0