Kotivinkki

Anjovis-perunapitsa

0
0

Anjovis-perunapitsa

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 250 gpakasteruistaikinaa
  • ½ dlpestokastiketta
  • 1 dljuustoraastetta
  • 4keitettyä perunaa
  • 1 prkanjovista
  • 1uuden sadon sipuli
  • öljyä
  • Provencen yrttisekoitusta

Koristeeksi:

  • herneenversoja

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kaulitse siitä kaksi ympyränmuotoista ohutta palaa. Levitä taikinalevyille pestokastike ja ripottele päälle juustoraaste.

2. Kuori ja viipaloi perunat, valuta anjovikset ja leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi. Aseta ainekset pitsojen päälle.

3. Pirskota öljy ja ripottele yrttimauste pitsojen päälle.

4. Paista pitsoja uunin keskiritilä-tasolla 250 asteessa 8–10 minuuttia, kunnes ne saavat kauniin värin. Koristele valmiit pitsat herneenversoilla.

Vinkki!

Vinkki: Voit täyttää pitsan anjoviksen sijaan myös kylmäsavulohella tai simpukoilla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä