Maku

Anjovis-avokadojäädyke

40 min
0
0

Anjovis-avokadojäädyke

GL
MU
0
0
Teksti Marja Viita
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (3 annosta)

  • 2 kplavokadoa
  • 2 dlmaustamatonta jogurttia (rasvaa 3,9 %)
  • 1/2 dlruohosipulia (silputtuna)
  • 65 ganjovista

Koristeluun

  • 1/2 dlruohosipulia

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN20 min

Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra hedelmäliha kulhoon tai tehosekoittimeen. Säilytä avokadoveneet tarjoiluun. Pane tehosekoittimeen ruokajogurtti, ruohosipulisilppu ja valutettu anjovis ja pyöräytä tasainen seos. Nosta pakastimesta jäähdytyslevy jäätelökoneen pohjalle ja sen päälle sekoitin. Käynnistä laite ja kaada anjovisseos pohjalle. Jäätyminen pehmeäksi jäädykkeeksi kestää noin 20 minuuttia.

•Tarjoile avokadoveneistä tai lasikulhoista. Kyytipojaksi sopii huurteinen olut ja maukas ruisleipä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä