


Anjovis-avokadojäädyke
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
3 annosta
2 kpl
avokadoa
2 dl
maustamatonta jogurttia (rasvaa 3,9 %)
1/2 dl
ruohosipulia (silputtuna)
65 g
anjovista
Koristeluun
1/2 dl
ruohosipulia
Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra hedelmäliha kulhoon tai tehosekoittimeen.
Säilytä avokadoveneet tarjoiluun. Pane tehosekoittimeen ruokajogurtti, ruohosipulisilppu ja valutettu anjovis ja pyöräytä tasainen seos.
Nosta pakastimesta jäähdytyslevy jäätelökoneen pohjalle ja sen päälle sekoitin. Käynnistä laite ja kaada anjovisseos pohjalle. Jäätyminen pehmeäksi jäädykkeeksi kestää noin 20 minuuttia.
Vinkki!
Tarjoile jäädyke avokadoveneistä tai lasikulhoista. Kyytipojaksi sopii huurteinen olut ja maukas ruisleipä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
