Teksti
Kuvat
Julkaistu: 19.7.2005

Anis-broilerinuudelit
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 1 kplsitruunaa
- 3 gkevätsipulia
- 2 kplporkkanaa
- 2 tlanista
- 500 gmaustamattomia broilerinsuikaleita
- 1 rklrypsiöljyä
- 2 dlkasvirasvasekoitetta (rasvaa 15 %)
- 2 rklkanafondia
- 400 gvenhänuudeleita
- 2 rkloliiviöljyä
Pese ja kuivaa sitruuna. Raasta keltainen kuorikerros ohuelti. Silppua kevätsipulit ja viipaloi kuoritut ja halkaistut porkkanat. Rouhi anis ja sekoita rouhe broilerisuikaleisiin.
Kuumenna öljy ja ruskista broilerisuikaleet paistokasarissa. Lisää porkkanaviipaleet, kerma ja fondi. Keitä noin 5 minuuttia nestettä haihduttaen. Sekoita sitruunakuoriraaste ja kevätsipulisilppu joukkoon.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan kastikkeen teon ohessa. Valuta. Mausta oliiviöljyllä ja sekoita kastike joukkoon.
Nauti anis-broilerinuudelit raikkaan salaatin kanssa.