Maku

Andalucialainen lammastapa

2 h
GL
MU
5
3


 

Tulosta
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (4 annosta)

  • 600 glampaanpaistia (luutonta)
  • 2 kplsipulia
  • 6 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 kplporkkanaa
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 rklvoita
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 2 dlpunaviiniä
  • 2 rklviinietikkaa (sherry- tai balsami-)
  • 2 rklhunajaa
  • 1/2 gsahramia
  • 3 kpllaakerinlehteä
  • 1 1/2 tlpaprikajauhetta (savu)
  • 1 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 4 kplperunaa

Tee näin

2 h
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN1 h 30 min
MITÄ PIDIT?
5