Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan 10 minuutiksi. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Annostele kattilaan keltuaiset, sokeri, limetin mehu, limetinkuoriraaste ja sokerit. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Kun seos on vaaleaa vaahtoa, lisää joukkoon liotetut ja puristetut liivatteet yksi kerrallaan. Anna seoksen jäähtyä hetki. Lisää kookoskerma ja kovaksi vaahdoksi vatkatut valkuaiset varovasti joukkoon. Kaada seos kulhoon ja hyydytä sitä kylmässä yön yli. Valmista ananassalsa. Kuori ja leikkaa ananas pienen pieniksi suupaloiksi. Sekoita paloihin mehu ja siirappi. Juuri ennen tarjoilua pyöritä ruokalusikoiden avulla kookosmoussesta palloja korkeisiin laseihin. Lisää päälle ananassalsaa ja tarjoa heti.