Maku

Ananassalsa (Maui)

24 h 35 min
0
0

Ananassalsa (Maui)

GL
LA
MA
MU
0
0
Teksti Sonja Blåberg
Kuvat Martti Leppä
Tulosta
Mainos

Ainekset (30 annosta)

  • 1350 gananasta (= 10 prk murskaa)
  • 10 gkevätsipulia (vartta)
  • 3 gtuoretta chiliä
  • 250 grusinoita (keltaisia)
  • 5 rkltuoretta inkivääriä (raastettuna)
  • 10 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 2 rklviinietikkaa
  • 3 rklkorianterinsiemieniä
  • 3 kpllimettiä (mehuna)
  • 2 rklseesamiöljyä
  • 1 1/2 rklsuolaa

Tee näin

24 h 35 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN24 h

Valuta ananasmurskasta mehu talteen ja käytä sitä vaikka lihan marinointiin. Hienonna sipulinvarret ohuiksi suikaleiksi. Halkaise, poista siemenet ja suikaloi chilit. Sekoita kaikki salsan aineet keskenään ja anna makujen tasaantua viileässä mielellään yön yli.

Tarjoa ananassalsaa grilliruokien lisäkkeenä.
 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä