Kotivinkki

Ananaspiilot – suolaisenmakeat suupalat

35 min
LA
MA
MU
5
0

Ananaspiilot ovat kuin pieniä, pekoniin käärittyjä aurinkoja! Hauskat suolaisemakeat suupalat ovat parhaimmillaan, kun dippaa kääryleet herkullisen makeaan kastikkeeseen.
Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat Arto Vuohelainen

Ainekset (20 annosta)

Ananaspiilot

  • 1ananas
  • 10pekoniviipaletta
  • ½ dlhunajaa
  • cocktailtikkuja

Sakeanmakea dippi

  • ½ dlhunajaa
  • 2 tlsriracha-kastiketta
  • 3 tlsoijakastiketta
  • 6 tllimen mehua
  • 2 tltuoretta korianteria

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Ananaspiilot valmistuvat näin:

  1. Kuori ja lohko ananas 6–7 cm pitkiksi, sentin paksuisiksi paloiksi.
  2. Valele puolitetut pekonit hunajalla. Kiinnitä ne ananasten ympärille tikulla. Paista 200 asteessa n. 20 min.
  3. Sekoita dippiainekset. Tarjoa ruoan kanssa tai pieninä, herkullisina cocktailpaloina.
MITÄ PIDIT?
5