Kotivinkki

Ananaspiilot – suolaisenmakeat suupalat

35 min
5
0

Ananaspiilot – suolaisenmakeat suupalat

LA
MA
MU
0
5
Teksti Kotivinkki
Kuvat Arto Vuohelainen
Tulosta
Mainos
Ananaspiilot ovat kuin pieniä, pekoniin käärittyjä aurinkoja! Hauskat suolaisemakeat suupalat ovat parhaimmillaan, kun dippaa kääryleet herkullisen makeaan kastikkeeseen.

Ainekset (20 annosta)

Ananaspiilot

  • 1ananas
  • 10pekoniviipaletta
  • ½ dlhunajaa
  • cocktailtikkuja

Sakeanmakea dippi

  • ½ dlhunajaa
  • 2 tlsriracha-kastiketta
  • 3 tlsoijakastiketta
  • 6 tllimen mehua
  • 2 tltuoretta korianteria

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Ananaspiilot valmistuvat näin:

  1. Kuori ja lohko ananas 6–7 cm pitkiksi, sentin paksuisiksi paloiksi.
  2. Valele puolitetut pekonit hunajalla. Kiinnitä ne ananasten ympärille tikulla. Paista 200 asteessa n. 20 min.
  3. Sekoita dippiainekset. Tarjoa ruoan kanssa tai pieninä, herkullisina cocktailpaloina.
MITÄ PIDIT?
5