Kotivinkki

Ananaspiilot – suolaisenmakeat suupalat

35 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Ananaspiilot ovat kuin pieniä, pekoniin käärittyjä aurinkoja! Hauskat suolaisemakeat suupalat ovat parhaimmillaan, kun dippaa kääryleet herkullisen makeaan kastikkeeseen.
LA
MA
MU
5
0
Julkaistu: 13.6.2018


Ainekset (20 annosta)

Ananaspiilot

  • 1ananas
  • 10pekoniviipaletta
  • ½ dlhunajaa
  • cocktailtikkuja

Sakeanmakea dippi

  • ½ dlhunajaa
  • 2 tlsriracha-kastiketta
  • 3 tlsoijakastiketta
  • 6 tllimen mehua
  • 2 tltuoretta korianteria
Tulosta

Ananaspiilot valmistuvat näin:

  1. Kuori ja lohko ananas 6–7 cm pitkiksi, sentin paksuisiksi paloiksi.
  2. Valele puolitetut pekonit hunajalla. Kiinnitä ne ananasten ympärille tikulla. Paista 200 asteessa n. 20 min.
  3. Sekoita dippiainekset. Tarjoa ruoan kanssa tai pieninä, herkullisina cocktailpaloina.
MITÄ PIDIT?
5
Kommentoi »