Kotivinkki

Ananaskeikauskakku

0
0

Ananaskeikauskakku

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset (6-8 palaa)

  • 50 gpehmeää voita tai margariinia
  • 1 dlfariinisokeria
  • 2 tlkananasrenkaita
  • 150 gmargariinia
  • 2 dlsokeria
  • 2munaa
  • 2½ dlvehnäjauhoja
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1 tlleivinjauhetta
  • ½ tlhienonnettua kardemummaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

2. Valuta ananasrenkaat ja kuivaa ne talouspaperilla.

3. Voitele voilla tai margariinilla tasapohjainen vuoka, jonka halkaisija on noin 22 cm.

4. Ripottele vuoan pohjalle fariinisokeri ja asettele ananasrenkaat vuokaan.

5. Vaahdota voi tai margariini ja sokeri.

6. Vatkaa munat joukkoon yksitellen.

7. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos taikinaan.

8. Levitä taikina ananasrenkaiden päälle vuokaan.

9. Paista keikauskakkua uunin keskiritilätasolla 175 asteessa noin 40 minuuttia.

10. Kumoa kakku hieman lämpimänä ja tarjoa sen kanssa vaniljajäätelöä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä