Maku

Amarettikeksit

30 min
1
0

Italialaiset amarettikeksit ovat loistava esimerkki siitä, miten muutamalla harkitulla raaka-aineella saa äärettömän hivelevät ja herkulliset leivonnaiset. Valkuaisista, tomusokerista ja mantelijauhoista syntyy taianomainen seos. Mausteeksi lisätään tilkka mantelilikööriä. Halutessaan mantelin makua voi voimistaa vielä karvasmanteliaromilla. Kuva: Laura Riihelä
Tulosta
Kuvat Baking Instinct

Ainekset (30 kpl)

  • 2 kplkananmunan valkuainen
  • 1/2 rklmantelilikööriä
  • 2 1/2 dltomusokeria
  • 230 gmantelijauhoja
  • 2 tlsitruunan raastettua kuorta
  • 1/4 tlkarvasmanteliaromia

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min
MITÄ PIDIT?
1