Maku

Äidin liharulla

4 h
0
0

Äidin liharulla

Liharullan salaisuus piilee sen paistossa ja yksinkertaisissa mausteissa. Tässä et voi mennä metsään.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 annosta)

  • 2 kgsian mahaa
  • 2 tlsuolaa
  • 3 rklsinappia
  • 1 tlmaustepippuria

Tee näin

4 h
{
AKTIIVINEN4 h
PASSIIVINEN

Hiero mausteet lihan pintaan. 

Rullaa liha pötkyläksi nahkapuoli ulospäin. 

Sido kalastajanlangalla liha sentin välein tiukaksi paketiksi.

Paista leivinuunissa kunnon lämmössä noin neljä tuntia. 

Poista lihasta nahka heti kuumana ja kääri liha voipaperiin.

Anna jäähtyä hyvin ennen leikkaamista. 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä