Maku

Äidin liharulla

4 h
GL
3
0

Liharullan salaisuus piilee sen paistossa ja yksinkertaisissa mausteissa. Tällä reseptillä onnistut takuuvarmasti!
Tulosta
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl

Ainekset (20 annosta)

  • 2 kgsian mahaa
  • 2 tlsuolaa
  • 3 rklsinappia
  • 1 tlmaustepippuria

Tee näin

4 h
{
AKTIIVINEN4 h
PASSIIVINEN

Hiero mausteet lihan pintaan. 

Rullaa liha pötkyläksi nahkapuoli ulospäin. 

Sido kalastajanlangalla liha sentin välein tiukaksi paketiksi.

Paista leivinuunissa kunnon lämmössä noin neljä tuntia. 

Poista lihasta nahka heti kuumana ja kääri liha voipaperiin.

Anna liharullan jäähtyä hyvin ennen leikkaamista. 

MITÄ PIDIT?
3