Maku

Ahvenpizza

30 min
0
0

Ahvenpizza

MU
0
0
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Tuomas Kolehmainen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 kpl)

  • 300 gahvenia (fileitä)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 kplpaprikaa
  • 1 kplsipulia
  • 4 kplruisleipäviipaletta
  • 1 dlketsuppia
  • 1 dltomaattipyreetä
  • 1 tlmausteseosta (valkosipuli-yrtti)
  • 8 kploliiveja
  • 150 gjuustoa (raasteena)
  • 1 kplkesäsipulia (silppuna)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta ahvenfileet suolalla ja pippurilla. Anna maustua 15 minuuttia.

Poista pestystä paprikasta kanta ja siemenet. Leikkaa paprika renkaiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Pane ruisrevityt leivinpaperoidulle uunipellille.

Sekoita ketsuppi, pyree ja yrttimaustesekoitus. Levitä kastike ruisrevittyjen päälle.

Ripottele puolet juustoraasteesta kastikkeen päälle. Pane paprika- ja sipuliviipaleet, ahvenfileet ja oliivit päälle. Ripottele loput juustoraasteesta päälle.

Paista 12–14 minuuttia. Ripottele vihreä sipulisilppu pizzojen päälle.

Nauti raikkaan, tuorekurkusta valmistetun salaatin ja kylmän oluen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä