Maku

Ahven-juustorullat

20 min
LA
MU
5
0


 

Tulosta
Teksti Marja Samuli
Kuvat Lasse Lecklin

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gahvenia (fileoituna)
  • 1 dlkorppujauhoja
  • 2 tlsitruunapippuria (suolaton)
  • 2 tlsuolaa
  • 2 rklhunajaa
  • 150 gemmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Yhdistä korppujauhot, pippuri ja suola laakealle lautaselle. Pane toiselle lautaselle juokseva hunaja. Viipaloi juusto pitkulaisiksi pari senttiä paksuiksi tikuiksi. Kasta kalafileet ensin kevyesti hunajassa ja sen jälkeen molemmin puolin korppujauhoseoksessa. Pane fileen toiseen päähän juustotikku ja kääri kalafilee tikun ympärille. Sulje filee rullaksi hammastikuilla. Paista pannulla miedohkolla lämmöllä noin 10 minuutin ajan. Tarjoa uusien perunoiden ja tillin kera.

MITÄ PIDIT?
5