Maku

Agnello-pasta

30 min
4.8
0

Agnello-pasta

Agnello-pasta on hienostunut äijäpasta, jossa yhdistyvät lampaan sisäfilee ja tuhti punaviinikastike.
Teksti Jarkko Hautamäki
Kuvat Joonas Vuorinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 dllihalientä
  • 2 dlpunaviiniä
  • 2 rkltummaa kastikesuurustetta (Maizena)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 1 dltuoretta basilikaa (puoli ruukkua, hienonnettuna)
  • 360 glampaanfileetä (sisäfilee)
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/4 tlsuolaa
  • 400 gtuorepastaa (bucatini)
  • 2 rklpersiljaa
  • 2 rklparmesaanijuustoa (raastettuna)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Kiehauta lihaliemi ja punaviini. Suurusta maissitärkkelyksellä, lisää valkosipulit ja basilika.

Tiristä lampaansisäfileepalat kuumalla öljytyllä pannulla, mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää pannulle liemi ja kiehauta

Lisää merisuolalla maustetussa vedessä keitetty tuorepasta siivilöitynä pannulle, sekoita.

Annostele pasta lautasille. Koristele annos hakatulla persiljalla ja parmesaanilla.

Tarjoile pasta välittömästi hyvän punaviinin kera.

MITÄ PIDIT?
4.8
Katso myös nämä