Agnello-pasta
30 min

Agnello-pasta
Agnello-pasta on hienostunut äijäpasta, jossa yhdistyvät lampaan sisäfilee ja tuhti punaviinikastike.
Ainekset (4 annosta)
- 2 dllihalientä
- 2 dlpunaviiniä
- 2 rkltummaa kastikesuurustetta (Maizena)
- 2 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
- 1 dltuoretta basilikaa (puoli ruukkua, hienonnettuna)
- 360 glampaanfileetä (sisäfilee)
- 1 rklrypsiöljyä
- 1/2 tlmustapippuria
- 1/4 tlsuolaa
- 400 gtuorepastaa (bucatini)
- 2 rklpersiljaa
- 2 rklparmesaanijuustoa (raastettuna)
Tee näin
30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN
Kiehauta lihaliemi ja punaviini. Suurusta maissitärkkelyksellä, lisää valkosipulit ja basilika.
Tiristä lampaansisäfileepalat kuumalla öljytyllä pannulla, mausta mustapippurilla ja suolalla.
Lisää pannulle liemi ja kiehauta
Lisää merisuolalla maustetussa vedessä keitetty tuorepasta siivilöitynä pannulle, sekoita.
Annostele pasta lautasille. Koristele annos hakatulla persiljalla ja parmesaanilla.
Tarjoile pasta välittömästi hyvän punaviinin kera.
MITÄ PIDIT?
4.75