Maku

Aasialaisittain maustetut ankanrinnat

24 h 20 min
GL
LA
MA
MU
4
5

Aasialaisittain maustetut ankanrinnat sopivat juhlaan kuin juhlaan. Ankkaa marinoidaan vuorokausi mausteisessa soijamarinadissa, josta liha saa upean maun! Rapeaksi paistetut ankanrinnat viimeistellään uunissa. Tätä kannattaa kokeilla!
Tulosta
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (6 annosta)

  • 1000 gankanrintaa

Marinadi

  • 4 rklsoijakastiketta
  • 4 rklfariinisokeria
  • 3 rkljuoksevaa hunajaa
  • 2 tlmausteseosta (viisimaustetta)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

24 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN24 h
MITÄ PIDIT?
4