Aasialaiset tofuletut

Reseptin ainekset (4 annosta)
- 2 dlmung-pavunituja tai hienonnettua kiinankaalia tai herkkusieniä
- 300 gpehmeää tofua (silken-)
- 6kananmunaa
- 2 ½ dlvehnäjauhoja
- 2 tlseesaminsiemenöljyä
- ½ tlsuolaa
Paistamiseen
- rypsiöljyä
Lisäksi
- 1–2 rklseesaminsiemeniä
- 2–3kevätsipulia
- 1ruukku tuoretta korianteria
- osterikastiketta
- majoneesia
Valitse taikinaan lisättävä kasvis. Mungpavunidut lisätään huuhtelun jälkeen sellaisenaan. Kiinankaali täytyy leikata mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi, samoin herkkusienet.
Kumoa tofu kulhoon ja lisää kananmunat, vehnäjauhot, seesaminsiemenöljy ja suola. Sekoita seos tasaiseksi vaikka pallovatkaimella. Lisää taikinaan lopuksi valitsemasi kasvis ja sekoita tasaiseksi.
Paahda lisäkettä varten kuivalla paistinpannulla seesaminsiemeniä. Leikkaa kevätsipulit viipaleiksi.
Kuumenna pinnoitetulla paistinpannulla reilusti öljyä ja kaada ½–1 kauhallinen paksuhkoa taikinaa pannulle ja levitä sitä hieman. Paista lettu molemmin puolin kauniin ruskeaksi.
Nosta lettu lautaselle ja viimeistele osterikastikkeella, majoneesilla, hienonnetulla kevätsipulilla ja korianterilla. Ripottele päälle vielä paahdettuja seesaminsiemeniä ja nauti heti.