Aasialaiset Ribsit

25 h
5
0

Aasialaiset Ribsit

Hoisin -kastike pohjainen marinadi sopii erinomaisesti maustamaan porsaan ribsejä!
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1,5 kgporsaan ribsejä
  • 600 gluutonta grillikylkeä

Lihojen keittämiseen

    Marinadi

    • 1 kplporkkana viipaloituna
    • 1 dlhoisin -kastiketta
    • 2 rklsoijakastiketta
    • 1 kplsipuli lohkottuna
    • 1 rklkokonaisia mustapippureita
    • 2 rklpaahdettua seasamöljyä
    • 2 rklrypsiöljyä
    • vettä
    • 2 kplpunainen chili
    • 2 tlsuolaa
    • 4 kplvalkosipulinkynsiä
    • 3 rkltuoretta inkivääriä raastettuna
    • 5 kpltähtianista
    • mustapippuria myllystä

    Tee näin

    25 h
    {
    AKTIIVINEN1 h
    PASSIIVINEN24 h

    Laita ribsit ja luuton grillikylki kattilaan. Lisää porkkana, sipuli,  mustapippurit, suola ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin kolme tuntia. Nosta kattila liedeltä ja anna lihojen jäähtyä keitinliemessä.

    Valmista marinadi mittaamaalla hoisin -kastike, soijakastike, seasamöljy ja rypsiöljy kulhoon. Lisää marinaadiin hienonnetut chilit ja valkosipulin kynnet. Raasta inkivääri ja lisää marinadiin. Mausta marinadi tähtianiksilla ja mustapippulilla. Laita lihat marinoitumaan marinaadiin yön yli jääkaappiin.

    Kuumenna grilli ja grillaa ribsejä sekä luutonta grillikylkeä molemmilta puolilta kunnes pinta on saanut väriä ja rapeutta. Grillauksen aikana sudi lihoja marinadilla.

    MITÄ PIDIT?
    5
    Katso myös nämä