Kotivinkki

Aasialainen varhaiskaalisalaatti yhdistää rapeat kasvikset ja koukuttavan maapähkinävoi-inkiväärikastikkeen

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Aasialaisen varhaiskaalisalaatin salaisuus on maapähkinävoinen ja inkiväärinen kastike. Edamame-pavut tekevät salaatista ruokaisan. Tämä herkullinen värikimara on nopea valmistaa!
VE
GL
0
0
Julkaistu: 10.5.2021


Ainekset (4 annosta)

  • 200 gedamame-papuja (pakaste)
  • 400 gvarhaiskaalia
  • 200 gpunasalaattia
  • 2porkkanaa
  • 1suippopaprika
  • 1 dlpaahdettuja kookos- tai pistaasilastuja

Kastike

  • ½ dlriisiviinietikkaa
  • 1 rklhunajaa
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 rklsileää pähkinävoita
  • 1 rklinkivääriä raastettuna
Tulosta

Värikäs varhaiskaalisalaatti valmistuu näin:

  1. Sulata pavut. Huuhtele ja suikaloi kaali ja punasalaatti. Kuori porkkanat ja suikaloi tai leikkaa ne spiraalileikkurilla nauhaksi. Suikaloi paprika.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset ja sekoita salaatin joukkoon. Viimeistele salaatti kookos- tai pistaasilastuilla.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ruokainspiraatiota arkeen ja juhlaan! Osta nämä suositut keittokirjat Meillä kotona -kaupoista

SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »