Aamiaistortillat potkaisevat päivän käyntiin – ruokaisasta herkusta löytyy chorizoa, kananmunaa ja grillipaprikoita
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Aamiaiselta tutut raaka-aineet kääräistään nyt tortillan sisään. Täytä aamiaistortillat rapeaksi paistetuilla chorizoviipaleilla ja kananmunalla sekä grillipaprikoilla, niin herkullinen päivän aloitus on taattu.
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 27.9.2019

Aamiaistortillat potkaisevat päivän käyntiin – ruokaisasta herkusta löytyy chorizoa, kananmunaa ja grillipaprikoita
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 280 gchorizo-raakamakkaroita
- 100 gPimientos de padron -grillipaprikoita
- ½ tlsormisuolaa
- 4kananmunaa
- 4tortillaa
- ½ rkukorianteria
- ripauschilihiutaleita
Srirachakastike
- 150 granskankermaa
- 2 tlsrirachakastiketta
Aamiaistortillat valmistetaan näin:
- Valmista srirachakastike sekoittamalla ainekset keskenään. Anna maustua.
- Paloittele makkara. Grillaa makkaranpalat kypsiksi, 10–15 minuuttia.
- Kypsennä myös grillipaprikat. Anna niiden tummentua ensin toiselta puolelta kunnolla ja käännä vasta sitten. Paprikat ovat valmiita, kun ne alkavat rypistyä ja painua kasaan. Ripottele paprikoille suolaa.
- Paista lopuksi kananmunat ja mausta suolalla.
- Lämmitä tortillat. Levitä tortilloille srirachakastiketta. Laita päälle paistettu kananmuna, makkaroita ja grillipaprikoita. Viimeistele korianterilla ja chilihiutaleilla.
Vinkki!
Voit lämmittää myös tortillat grilliparilalla nopeasti.

Suvi Teräsniskan suolainen suosikkiherkku: halloumi-chorizopiirakka vie kielen mennessään
Maku

Mausteinen makkara-punajuurikeitto ihastuttaa purppuralla värillään ja herkullisella maullaan
Maku

Modernit makkaraperunat – pakasteperunat ja raakamakkarat tarjotaan nyt aasialaisen misomajoneesin kanssa
Maku

Perinteinen pyttipannu – superhelppo klassikkoruoka, joka maistuu koko perheelle
Maku

Suolainen pannukakku – rapea ja kuohkea makkarapannari on loistava brunssiherkku
Maku

Spagettikurpitsat chorizotäytteellä – täydellinen lohturuoka, joka gratinoidaan meheväksi uunissa
Kotivinkki

Pyttipannu uunissa – chorizo antaa uudenlaisen säväyksen tuttuun arkiruokaan
Maku

Chorizo-vuohenjuustopiiras
Maku