Maku

Vihreiden tomaattien arvoitus

Mainos

HEI! Tomaattipenkistäni puskee satamäärin tomaatteja. Lämpimästä kesästä huolimatta raakileet eivät ehtine kypsyä punaisiksi asti kuten edellisinä vuosina. Millä tavoin voisin parhaiten hyödyntää nuo herkulliset, mutta vielä vihreät tomaatinraakileet? Voisiko niitä säilöä esimerkiksi tomaattisoseeksi talven varalle? Reseptejä?

Teksti Marita

Asiantuntija vastaa:

Hei Liisa!

Tomaattisoseen keittäminen on hyvä idea. Vihreistä tomaateista valmistuu myös makoisa chutney sipulien kanssa. Valitettavasti säilöttyjen vihreiden tomaattien ohje on kadonnut Maku-arkistosta johonkin, mutta kannattaa hyödyntää tuota vihreiden kirsikkatomaattien ohjetta. Kerro meillekin, miten homma onnistui ja keksitkö vielä jonkun reseptin lisää!

Julkaistu: 17.8.2011

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös nämä