Maku

Ulkomaiset pakastevadelmat

Mainos

Pitääkö pakastevadelmat keittää? Miksi?

Teksti Uura Hagberg

Asiantuntija vastaa:

Ulkomaista alkuperää olevat pakastevadelmat pitää kuumentaa vähintään 2 minuutin ajan 90 asteessa ruokamyrkytysten ehkäisemiseksi. Evira suosittaa myös muiden ulkomaisten pakastemarjojen kuumennusta, jos niitä tarjoillaan riskiryhmiin kuuluville kuten vanhuksille, lapsille tai henkilöille, joiden vastuskyky on heikentynyt. Lue lisää: www.evira.fi

Julkaistu: 30.4.2010

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös nämä