Maku

Täytyykö tuore pinaatti ryöpätä?

Mainos

Hei,
Ostin tuoretta espanjalaista pinaattia. Täytyykö se ryöpätä ennen kuin paistan sitä pari minuuttia pannulla pastan lisukkeeksi?
Suurkiitos avusta!

Teksti Uura Hagberg

Asiantuntija vastaa:

Hei!

Kasvikset.fi-sivuilla sanotaan pinaatin käsittelystä seuraavasti:

Eurooppalaisissa ruokaohjeissa, käytetään paljonkin raakaa pinaattia salaateissa. Kyseinen pinaatti on salaatinomainen lehtipinaatti, joka on maultaan huomattavasti miedompaa kuin meillä myynnissä oleva Uuden-Seelannin pinaatti. Jos pinaattia ei syö päivittäin ja suuria määriä, voi tätä meilläkin myynnissä olevaa pinaattia syödä raakana mm. salaateissa. Salaattia valmistettaessa on kuitenkin syytä ottaa huomioon sen voimakas maku.

Lue lisää http://www.kasvikset.fi/WebRoot/1033640/Oletussivu.aspx?id=1050050

Julkaistu: 29.1.2013

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös nämä