Maku

Simpukat

Mainos

Paljonko varataan sinisimpukoita/ruokailija a) alkupalaksi b) pääruoalle?

Teksti Uura Hagberg

Asiantuntija vastaa:

Hei!

Alkupalaksi varaisin noin 250 g sinisimpukoita/syöjä. Pääruoaksi puolestaan hankkisin ainakin 500 g simpukoita/henkilö=kattilallinen jokaiselle ruokailijalle. Sinisimpukoiden kanssa voit tarjota esim. maalaisranskalaisia. Belgiassa perunoita tarjotaan usein simpukoiden kanssa.

Julkaistu: 19.9.2011

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös nämä