Maku

Pakastetut ravut - kauanko syöntikelpoisia?

Mainos

Kuinka kauan ravut ovat syöntikelpoisia, kun ne on pakastettu omaan keitinliemeen ja pakastettu umpijäähän?

Teksti Uura Hagberg

Asiantuntija vastaa:

Hei Manu!

Pakastetut ravut kannattaa syödä mahdollisimman pian, mieluiten muutaman kuukauden jälkeen pakastuksesta. Ravut saattavat olla syöntikelpoisia pidemmänkin pakastuksen jälkeen (jopa vuoden ajan), jos ne on pakastettu omassa liemessään nopeasti jäähdytyksen jälkeen.

Julkaistu: 28.7.2011

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös nämä