Maku

Kuinka leivon täytekakun ilman munia?

Mainos

Haluaisin leipoa kananmunattoman kakkupohjan. Kuinka se onnistuu?

Teksti Uura Hagberg
Kuvat Riikka Kantinkoski

Asiantuntija vastaa:

Suosittelen ohjettamme, jossa munaton kakkupohja syntyy yksinkertaisesti sekoittamalla jauhot, sokerit, vaniljajauhe, kahvi ja rypsiöljy kulhossa ja paistamalla taikinaa 175-asteisessa uunissa. Muista kostuttaa munaton kakkupohja kunnolla, niin saat mehevän kakun. Täytteeksi sopii vaikkapa raikas mustikka/mansikka/vadelmarahkatäyte sesongin marjoista.

Tai ehkä kokeilet munatonta pavlovaa, joka komeilee kuvassa?

Herkullisia leivontahetkiä!

Julkaistu: 18.7.2016

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös nämä