Maku

Joululaatikoiden pakastus

Mainos

moi!
Teen aina isot annokset maksa-ja lanttulaatikoita ja pakastan ne, maku kärsii minun mielestä pakastaessa.
Voisikohan niitä pakastaa raakana ja paistaa aina käyttöpäivänä, vai muuttuuko niiden maku ja koostumus täysin?

Teksti Marita

Asiantuntija vastaa:

Hei!

Olen monena jouluna tehnyt pakastimeen laatikot raakana valmiiksi ja paistanut ne vasta aattona. Hyvin onnistui, paremmin kuin, että paistaa ja sulattaa tarjolle, jolloin tulee vetistä. Esim. perunalaatikolle tekee pakastaminen jopa hyvää, imeltyy tehokkaammin.

Julkaistu: 8.12.2011

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös nämä