Maku

Hillosta paistonkestävää

Mainos

Mitä pitää laittaa omatekoiseen hilloon, että siitä saadaan paistonkestävää? Tekisin esim. mustikoista, mansikoista, luumusta, omenoista ym. hilloa itse, mutta haluaisin siitä paistonkestävää.

Teksti Uura Hagberg

Asiantuntija vastaa:

Hei Merja!

Nyt täytyy todeta, että meistä kukaan ei ole kokeillut itse paistonkestävän hillon valmistusta. Toivottavasti saamme tähän paljon kommentteja sellaisilta hillon valmistajilta, jotka ovat sitä itse kokeilleet esim. tarkempia määriä ainesosista.

Seuraavassa kaksi vinkkiä, joita kannattaa kokeilla. Lisää hilloon perunajauhoja tai nosta hillon kuiva-ainepitoisuus yli 60 %:iin sokeria lisäämällä. Näin saat hillosta paistonkestävää.

Julkaistu: 30.8.2010

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös nämä