Meillä kotona -blogien keskiössä ovat sisustus, ruoka, perhe-elämä, puutarhanhoito sekä arjen ilot ja sen kauneus!

Supersuositun Pihkala-blogin Maija rakastaa modernia, skandinaavista designia sekä elämän pieniä kauniita asioita. Kotia sisustetaan rennosti, mutta sisustusammattilaisen varmoin ottein. Marulla-sisustusblogin mukana hyppäät kerrostalokotiin ja nelihenkisen perheen elämään, sisustussuunnittelijaäidin johdattelemana. Muotoseikka-sisustusblogi yhdistää pelkistetyn, skandinaavisen tyylin lapsiperhe-elämään.

Koti asemalla on blogi sinulle, jos pidät vanhoista lautalattioista ja värikkäästä, kierrätyshenkisestä sisustuksesta. Rintamamiestalon elämää pääset seuraamaan Aurinko ja Kuu -blogissa.

Uuden talon rakentamiseen ja sisustamiseen keskittyvässä Hannan huoleton huusholli -blogissa pääsemme seuraamaan ravitsemusterapeuttina tutuksi tulleen Hanna Partasen taloprojektia alusta loppuun kaikkine iloineen ja haasteineen. Myös Onnea nikkaroimassa -blogissa luodaan katsaus urbaanin äidin ajatuksiin talon rakentamisesta ja sen sisustamisesta.

Viherpeukaloiden kannattaa käydä ammentamassa inspiraatiota puutarhablogeistamme. Viikonlopputarhuri kirjoittaa pihallaan tapahtuvista pienistä ja suurista kasvun ihmeistä. Syreenisade-blogissa viherpeukalointiin hurahtanut Pauliina jakaa puutarhaunelmiaan ja valottaa ”ikuisesti keskeneräisen” puutarhaprojektinsa vaiheita.

Perinneruokaa prkl -blogia kirjoittava ammattikokki Mika Rampa on tullut tutuksi myös blogin nimeä kantavasta kirjastaan. Mikan keittiössä valmistuu sekä hyväksi havaittuja perinneherkkuja että luovia ja yllättäviä trendiruokia. Keittiössä, kotona ja puutarhassa on blogi rakkaudesta ruokaan ja kotona puuhasteluun. Reposaarelaisesta idyllistä inspiroituvat Sari puolestaan jakaa omia reseptejään ja kokkailujaan Tyrniä ja Tyrskyjä -blogissaan.

Leivonnasta innostuneiden kannattaa klikata Lunni leipoo -blogiin, josta löytyy reseptit kaikkeen leivontaan aina muffineista juustokakkuihin ja tartaletteihin. Jinnan ja Jonnan Dr. Sugar -blogissa pääset ihastelemaan toinen toistaan kekseliäämpiä herkkuja, jotka ovat myös todellista silmänruokaa! Nämä leipuri-kondiittorit taitavat niin näyttävien täytekakkujen kuin maukkaiden leivonnaisten teon.

Olgan kotona -blogissa pääsemme tutustumaan Olga Temosen harrastemaatilan värikkääseen elämään. Kirjailija Roope Lipasti nostaa Teini talossa -blogissaan esiin teräviä havaintoja siitä, millaista on arki murrosikäisen kanssa. Joulun alla Mrs. Christmas herää henkiin reseptien, tee se itse -ohjeiden sekä yleisen joulufiilistelyn merkeissä.

Tervetuloa seuraamaan Meillä kotona -blogeja!