Meillä kotona -kaupat

Mysteeripuu tuo jännitystä syksyyn – osta kasvatuspaketti nyt 30 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella

MAINOS
Mysteeripuu tuo jännitystä syksyyn – osta kasvatuspaketti nyt 30 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella
Huonekasvien kasvattaminen siemenestä asti itse on nyt suosittua. Entistäkin kutkuttavampaa siitä tekee Lil Plotin yllätyspuupakkaus, joka sopii mainiosti myös aloittelevalle viherpeukalolle. Nyt on hyvä hetki aloittaa kasviharrastus, sillä tarjoamme paketin sinulle 30 % edullisemmin ja ilman toimituskuluja!
Julkaistu: 21.9.2020

Huonekasvibuumi on vallannut suomalaiset viherpeukalot ja sisustajat toden teolla. Ja miksipä ei: kasvit ovat kauniita katseenvangitsijoita ja tuovat kotiin kuin kotiin luonnetta. Parasta kasveissa on silti silkka kasvattamisen ilo. Miten kutkuttavaa on seurata, kuinka hento taimi ponnistaa mullasta, sirkkalehdet avautuvat ja kasvi alkaa kasvaa ja voimistua.

Jos tunnistat kuplinnan vatsanpohjassasi, innostut varmasti Lil Plotin puunkasvatuspakkauksista. Ai siis mistä?

Suomalaisen Lil Plotin puunkasvatuspakkaus on hauskin projekti, jonka kasveista nauttiva voi aloittaa. Pakkaus sopii myös kokemattomalle viherintoilijalle, sillä se sisältää kaiken, mitä kasvin kasvatukseen tarvitaan: laatutarkastettuja siemeniä, kotimaista ja ravinteikasta multaa, kierrätettävät ja vedenkestävät ruukut sekä helposti seurattavat ohjeet. Kylvön jälkeen pitää enää muistaa kastella ja malttaa odottaa. Tämän helpompaa kasvien kasvatus ei voi olla!

Täsmävalinta yllätyksistä pitävälle on Lil Plotin Twin Joker -setti. Pakkaus sisältää kaksi satunnaista sisäpuunkasvatuspakkausta. Pääset siis arvuuttelemaan, tuoko posti sitruunapuun tai ehkä granaattiomenan. Vai sittenkin eukalyptuksen?

Tilaa Lil Plotin kasvatuspaketti 30 % edullisemmin ja ilmaisilla toimituskuluilla – etu on voimassa 7.10. saakka!

1 kommentti