Meillä kotona -kaupat

Ihan itse kasvatettu! Mysteeripuu on hauskin lahja, jonka voit antaa itsellesi tai ystävällesi

MAINOS
Ihan itse kasvatettu! Mysteeripuu on hauskin lahja, jonka voit antaa itsellesi tai ystävällesi
Huonekasvien kasvattaminen siemenestä asti itse on nyt suosittua. Entistäkin kutkuttavampaa siitä tekee Lil Plotin yllätyspuupakkaus, joka sopii mainiosti myös aloittelevalle viherpeukalolle. Voit tilata pakkauksen omaksesi helposti Meillä kotona -kaupoista.

Huonekasvibuumi on vallannut suomalaiset viherpeukalot ja sisustajat toden teolla. Ja miksipä ei: kasvit ovat kauniita katseenvangitsijoita ja tuovat kotiin kuin kotiin luonnetta. Parasta kasveissa on silti silkka kasvattamisen ilo. Miten kutkuttavaa on seurata, kuinka hento taimi ponnistaa mullasta, sirkkalehdet avautuvat ja kasvi alkaa kasvaa ja voimistua.

Jos tunnistat kuplinnan vatsanpohjassasi, innostut varmasti Lil Plotin puunkasvatuspakkauksista. Ai siis mistä?

Suomalaisen Lil Plotin puunkasvatuspakkaus on hauskin projekti, jonka kasveista nauttiva voi aloittaa. Pakkaus sopii myös kokemattomalle viherintoilijalle, sillä se sisältää kaiken, mitä kasvin kasvatukseen tarvitaan: laatutarkastettuja siemeniä, kotimaista ja ravinteikasta multaa, kierrätettävät ja vedenkestävät ruukut sekä helposti seurattavat ohjeet. Kylvön jälkeen pitää enää muistaa kastella ja malttaa odottaa. Tämän helpompaa kasvien kasvatus ei voi olla!

Täsmävalinta yllätyksistä pitävälle on Lil Plotin Twin Joker -setti. Pakkaus sisältää kaksi satunnaista sisäpuunkasvatuspakkausta. Pääset siis arvuuttelemaan, tuoko posti sitruunapuun tai ehkä granaattiomenan. Vai sittenkin eukalyptuksen?

Tilaa mysteerilahja tästä heti

Lahja, joka kasvaa saajansa kanssa

Lahjaksi saatu puunkasvatuspakkaus jää varmasti mieleen. Oma puu sopii lahjaksi miltei kelle tahansa, kuten ensimmäiseen omaan kotiinsa muuttavalle nuorelle. Tai ystävälle, joka odottaa lasta – vuosien saatossa lapsi ja puu saavat varttua yhdessä.

Julkaistu: 14.7.2020
Kommentoi »