Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää! Kurkkaa 7 tavallisen näköiseen taloon, joiden oven takaa paljastuu yllätys

Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää! Kurkkaa 7 tavallisen näköiseen taloon, joiden oven takaa paljastuu yllätys
Joskus talo ja sen sisällä oleva koti ovat ihanasti kuin eri maailmoista. Näihin persoonallisiin koteihin on pakko päästä kierrokselle!
Julkaistu: 2.8.2019

1. Väri-ilotulitus asumisoikeusrivarissa

Jannen ja Mikon koti on ulkoapäin aivan tavallinen tiilivuorattu rivitalo, mutta asunnossa värit räiskyvät ja kulta kimaltaa. Kun isompia remontteja ei voi tehdä, persoonallisuutta tuovat runsaat tapetit ja Mikon maalaukset. Katso kaikki kuvat kodista täältä.

2. Rokokoolinna pakettitalossa

Eipä ulkoa arvaisi, millaisen yllätyksen tämä puutalo kätkee sisälleen! Mian ja Harrin koti Pirkanmaalla on täynnä kukkia, kattokruunuja, suuria peilejä ja romanttisia huonekaluja. Kurkkaa lisää kuvia romanttisesta rokokoolinnasta.

3. Goottikirjasto entisessä autiotalossa

1920-luvun hirsitalo ehti olla autiona parikymmentä vuotta, kunnes se muuttui remontissa Linda Peltolan persoonalliseksi kodiksi. Yksi erikoisuus löytyy goottilaishenkisen kirjaston nurkasta: oma haarniska. Katso kaikki kuvat.

4. Uusi hirsitalo täynnä romuaarteita

Asta perheineen asuu vuonna 2008 rakennetussa keltaisessa hirsitalossa. Rönsyilevä sisustus koostuu aarteista, jotka ovat löytyneet kirppisreissuilta ympäri Suomea. Tässä kodissa kerroksellisuus tarkoittaa kirjaimellisesti sitä, että kaappeja ja pöytiä pinotaan päällekäin! Täältä löydät lisää kuvia Astan perheen kodista.

5. Ukkostaivaan sävyt rintamamiestalossa

Virpi Larmilan uusiksi rakennettu rintamamiestalokoti kätkee sisäänsä vahvoja ukkostaivaan ja saven sävyjä. Suositun Storm and clay -Instagram-tilin omistajan koti on saanut värikarttansa yhdestä susitaulusta. Katso kaikki kuvat kodista täältä.

6. Ainainen halloween punaisessa tuvassa

Lauran ja Mikon pihapiirissä vallitsee seesteinen maalaistunnelma. Kodin sisällä tulijaa tervehtivät kallot ja täytetyt linnut. Hui ja vau! Lue koko juttu täältä.

7. Sisustussuunnittelijan taidonnäyte tulitikkutalossa

Nimettömän tien varrella oli rujo talo, joka näytti aivan pieneltä rasialta. Tulitikkutalo, ajatteli Tarja. Katto vuoti eikä kunnossa muutenkaan ollut mairittelemista, mutta niin vaan talo vei sydämen. Ränsistynyttä ulkokuorta katsoessa ei uskoisi, kuinka upeaksi se on sisältä Tarjan käsissä muuttunut. Katso kaikki kauniin kodin kuvat.
4 kommenttia