Yhä useampi hirsitalo on tulevaisuudessa muuttovalmis
Rakenna ja remontoi
Yhä useampi hirsitalo on tulevaisuudessa muuttovalmis
Muuttovalmiissa talossa houkuttelee helppo rakentaminen. Nyt muuttovalmiita hirsitaloja ja vapaa-ajan asuntoja alkaa valmistaa myös Finnlamelli.
8.3.2017
 |
Meidän Mökki

Muuttovalmiiden omakotitalojen suosio on ollut selvässä kasvussa viime vuosina. Jatkossa yhä useampi hirsirunkoinen omakotitalo tai vapaa-ajan asunto voidaan toimittaa muuttovalmiina, kun Suomen johtava talovalmistaja Pohjolan Design-Talo Oy osti hirsitalovalmistaja Finnlamelli Oy:n liiketoiminnot. Tähän asti muuttovalmiita hirsitaloja on toimittanut muun muassa Mammuttikoti, ja Kontiotuote toi vasta markkinoille muuttovalmiin Glass House –malliston.

– Ensimmäiset muuttovalmiit lamellihirsitalomme valmistuvat vielä tämän vuoden puolella, lupaa Pohjolan Design-Talon toimitusjohtaja Jaakko Taivalkoski.

Uusista omakotitaloista nyt noin joka viides rakennetaan hirrestä, ja muuttovalmiina myydään jo 70 prosenttia talopaketeista. Muuttovalmiissa talossa vain tontti- ja maarakennustyöt sekä lupa-asiat jäävät rakennuttajan vastuulle, kaiken muun talovalmistaja toimittaa yhden sopimuksen periaatteella. Omasta talosta haaveilevia muuttovalmiissa houkuttelee juuri rakentamisen helppous ja hinta, joka on selvillä alusta asti.

Design-Talon muuttovalmis-konsepti perustuu vankkaan prosessiosaamiseen, minkä vuoksi talot nousevat tiukassa aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Nyt konsepti sovitetaan Finnlamellin koko mallistoon.

Alajärvellä toimiva Finnlamelli jatkaa tuotantoaan Etelä-Pohjanmaalla. Design-Talon pääkonttori on Oulussa, lisäksi sillä on toimipiste Vantaalla ja elementtitehdas Nivalassa.

Pohjolan Design-Talo on Suomen johtava muuttovalmiiden talojen valmistaja.

Lue lisää:

Kommentoi »