Vuosilukuliina
Tee itse
Vuosilukuliina
Tämä liina on melkein kuin mummolasta. Pellavaliinasta saat omilla painokoristeluillasi kauniita ja persoonallisia sisustustekstiileitä. Huipputyyliä pikkurahalla!
Julkaistu 26.3.2010
Kotivinkki

Näitä tarvitset: *pellavaliinakangasta *paperia kuvioiden suunnitteluun *voidemaista, kankaaseen soveltuvaa maalia *lyijykynä tai kangasliitu *sablonipensseli tai sieni maalin levittämiseen *ohutkärkinen, jäykkä sivellin *maalarinteippiä *sakset *ompelukone ja -lankaa

Tee näin: 1. Kiinnitä maalarinteippiä kankaaseen raitojen reunoja rajaamaan. 2. Levitä maali raitoihin sablonipensselillä. Muista elävä jälki ja patinoitunut tulos: väriä välillä runsaasti, välillä niukasti. Poista teipit. 3. Suunnittele ja piirrä lehvästö paperille. Leikkaa paperikaava, aseta se kankaan päälle ja kopio kankaaseen liidulla/ lyijykynällä. 4. Piirrä numerot vapaalla kädellä suoraan kankaaseen liidulla/ lyijykynällä. Voit myös piirtää numerot paperille, leikata ne kaavoiksi ja kopioida niistä kankaaseen. 5. Maalaa lehvästö ja numerot kapeakärkisellä ja jäykällä siveltimellä. Anna kuivua muutama päivä. 5. Ompele alareunoihin päärmeet.

Kuva Kristiina Hemminki

Katso myös:

Kommentoi »