Meillä kotona -kaupat

Näihin rakastuvat niin pienet kuin isotkin jouluihmiset! Valitsimme vuoden 2020 ihanimmat joulukoristeet Meillä kotona -kauppojen valikoimasta – osta omasi nyt

MAINOS
Näihin rakastuvat niin pienet kuin isotkin jouluihmiset! Valitsimme vuoden 2020 ihanimmat joulukoristeet Meillä kotona -kauppojen valikoimasta – osta omasi nyt
Vuoden 2020 joulukoristeissa näkyy sekä trendikkäitä muotoja ja sävyjä että perinteistä henkeä. Poimimme sinulle kauneimmat ja hauskimmat joulukoristeet, joilla koristelet niin kuusen kuin kodin. Niitä on myös ihana antaa ja saada lahjaksi!
Julkaistu: 23.11.2020

Vuoden 2020 ihanimmat joulukoristeet

1. Nam, joko saa maistaa?

OYOY Living Designin herkulliset karkkikepit näyttävät syötävän hyviltä kuusessa ja kranssissa, ja ne ovat myös kiva lahjaidea. Jos ystäväsi on perso makealle, tuplaa yllätys ja koristele suklaalevy karkkikepillä.

2. Nisset ja nasset koristenauhassa

Mailegin kankaiseen koristenauhaan on kerätty kaikki joulun ihanuudet possuista karkkikeppeihin. Suloisella pitsinauhakoristeella on mittaa 170 cm, joten sillä koristelet vaikka pöytäkuusen. Nauha toimitetaan kauniiseen pahvirasiaan pakattuna. Tästä koristeesta on iloa tulevinakin jouluina!

3. Pähkinänsärkijä, riviin järjesty!

Kuuluuko Pähkinänsärkijä sinunkin jouluperinteisiisi? Bloomingvillen hurmaavassa kuuden kappaleen koristeukkosetissä patsastelevat sotilaat, rumpalit ja kuninkaalliset sulassa sovussa. Hilpeät ukot ovat hauska ja tyylikäs lisä pöytäasetelmiin ja joulukuuseen.

4. Oi, mitä palloja!

Astetta tyylikkäämpään kuuseen sopivat Bloomingvillen hienostuneet paperimassapallot. Setistä löytyy kolme eri tavoin kuvioitua versiota. Ihastuttava lahjaidea hänelle, jolla on jo kaikkea muuta.

5. Pala suolaista makean väliin

Sanoiko joku pretzel? Kyllä kiitos, maistuu! Nämä OYOY Living Designin suloiset pehmorinkelit näyttävät haukattavan hyviltä. Yhdessä paketissa on neljä puuvillasta valmistettua koristetta.

6. Sano paperi, kun kaipaat tyyliä

Trenditietoinen valitsee kuuseensa iättömät ja helposti säilöttävät paperikoristeet. Hienostuneet sävyt miellyttävät ankarintakin tyylipoliisia. Näillä Bloomingvillen koristeilla somistat kotia vielä uutena vuotenakin.

7. Väriä kuuseen

Kun haluat jotain muuta kuin perinteistä joulunpunaista, ripusta oksalle ylimmälle Madam Stoltzin käsinmaalattu iso joulupallo. Värivaihtoehdot ovat näyttävät: tiilenoranssi, roosa, kulta ja musta. Koristeen halkaisija on 8 cm, ja se on valmistettu paperimassasta.

8. Kaikki mikä kiiltää

Loistetta ja bling blingiä on ihana paitsi antaa myös saada. Nordalin iso kimallepallo on varma katseenvangitsija missä vain joulukoristelussa. Pallo on valmistettu lasista, ja siinä on ripustamista varten nahkainen lenkki.

9. S niin kuin samettipallo

Näissä Nordalin palloissa yhdistyvät kaksi kuumaa trendiä: sametti ja vaaleanpunainen väri. Pallot sopivat paitsi kuusen koristeluun myös pöytäkoristeiksi.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

10. Tähdet, tähdet

Samettiset tähtikoristeet näyttävät erityisen hyvältä joulupöydässä. Käytä tähteä lautasliinarenkaana pujottamalla servietti nauhan läpi. Tähdet on saatavissa kahdessa ajankohtaisessa värissä, harmaana ja tummansinisenä.

11. Kukita kuusi

Joulun kauneimmat koristepallot täytetään kuivakukilla ja ripustetaan suloisella nauhalla. Helsingin Kukkatehtaan heleät, helmiäisenhohtoiset lasipallot pakataan silkkipaperin kanssa laatikkoon. Anna lahjaksi tai osta itselle joulun upeimmat koristeet!

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »