52 x ihana sukkaohje! Tämä kirja innostaa tarttumaan puikkoihin vuoden jokaisena viikkona
Mainos: Meillä kotona -kaupat
52 x ihana sukkaohje! Tämä kirja innostaa tarttumaan puikkoihin vuoden jokaisena viikkona
Kun neulontaan hurahtaa, ei silloin sesongit paljoa paina. Laine Publishingin ihana 52 x villasukat, osa II jatkaa neulekirjojen sarjaa, jonka teoksissa on ohjeita yhtä paljon kuin vuodessa viikkoja. Hyödynnä etu ja tilaa Laine Publishingin tuotteet vähintään 20 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella 5.11.2023 saakka.
30.10.2023
 |
Meillä kotona -kaupat

Sille on syynsä, miksi villasukat ovat monien lempineulottavaa. Pienemmissä neuleprojekteissa oman käden jälki näkyy nopeasti, mikä ruokkii tekemisen iloa. Monet käyttävät villasukkia myös ympäri vuoden, joten eihän töppösiä voi koskaan olla liikaa! 52 x villasukat, osa II on nimensä mukaisesti jatko-osa 52 x villasukat -kirjalle.

Vaikka teoksen sukkaohjeissa vilisevät niin pitsit, palmikot, raidat ja röyhelöt, ohjeet sopivat myös aloittelevalle neulojalle. Teos sisältää ohjeita 47 eri neulesuunnittelijalta ympäri maailmaa, ja kaikki sukkaohjeet on sarjoitettu kolmeen eri kokoon. Anna itselle tai läheiselle lämmittävä lahja neulekirjan muodossa!

Tilaa 52 x villasukat, osa II tästä

Hyödynnä etu: Laine Publishing

Saat Laine Publishingin tuotteet vähintään 20 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella 5.11.2023 saakka.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »