Meillä kotona -kaupat

Molla Mills suunnitteli ihanan Asteri-laukun – ja sinä voit tehdä sen itse! Tilaa oma Kitty-tarvikepakettisi nopeasti, tuotteita on rajoitettu erä

MAINOS
Molla Mills suunnitteli ihanan Asteri-laukun – ja sinä voit tehdä sen itse! Tilaa oma Kitty-tarvikepakettisi nopeasti, tuotteita on rajoitettu erä
Virkkaajatähti Molla Millsin suunnittelema Asteri-laukku on täydellinen veska arkeen ja juhlaan! Laukussa on juuri sopivasti tilaa esimerkiksi lompakolle, kännykälle ja avaimille. Tilaa Kotivinkin Kitty-tarvikepaketti nyt itsellesi tai lahjaksi Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 16.5.2022

Kotivinkin Kitty on laadukas tarvikepaketti, jonka avulla teet monenlaiset käsityöt helposti ja vaivattomasti. Kitty sisältää kaiken tarvittavan ja helppolukuiset ohjeet. Tarvikkeet lähetetään sinulle tyylikkäässä Kitty-laatikossa – nyt ilman toimituskuluja!

Virkkaajavaikuttaja Molla Mills on suunnitellut uudistuneelle Kittylle uniikin Asteri-käsilaukun.

Tilaa Kotivinkin Kitty-tarvikepaketti tästä!

– Kun kauniiseen käsityöhön panostaa, sitä tulee myös käytettyä pitkään. Uskon, että kun teet itsellesi suloisen käsilaukun, haluat kantaa sitä mukanasi joka päivä mihin menetkin, Molla Mills sanoo.

Molla Mills on kansainvälinen virkkaajatähti ja tunnettu graafisista kuoseistaan niin laukuissa kuin kodintekstiileissä. Sadattuhannet seuraajat ympäri maailmaa fanittavat hänen tunnistettavaa tyyliään.

– Laukun kuosi henkii 1970-lukua. Olen ihastunut tuon ajan tyyliin, ja kauniit kukat tuovat hyvää mieltä. Valitsin mustavalkoisen värityksen, koska se on ajaton. Voit itse päättää, teetkö laukun valkoisella vai mustalla pohjalla. Molemmissa on ihan oma fiiliksensä.

Molla Mills suunnitteli täydellisen laukun kesän rientoihin.

Asteri-laukku on myös helppo tehdä.

– Mietin suunnitellessani työn virkkaajaa. Siksi jätin kaiken mahdollisen lisätyön pois. Et tarvitse ompelukonetta, vaan voit tehdä kaiken käsin. Laukussa ei ole sivusaumoja, ja se suljetaan neppareilla.

Asteri-laukku virkataan kiintein silmukoin ylhäältä alas kuljettaen toista lankaa silmukoiden sisällä mukana.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
1 kommentti