Meillä kotona -kaupat

Palapelejä ja pellavaa pukinkonttiin! Hanki hurmaavat lahjat nyt 20 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella

MAINOS
Palapelejä ja pellavaa pukinkonttiin! Hanki hurmaavat lahjat nyt 20 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella
Kanelimamman palapeleissä, pöytäliinoissa ja muissa sisustustuotteissa yhdistyvät rakkaus luontoon ja nostalgiseen mummolatunnelmaan. Hyödynnä Meillä kotona -kauppojen etu ja tilaa Kanelimamman tuotteet 20 % alennuksella ja ilman toimituskuluja 11.12.2022 saakka.
Julkaistu 5.12.2022

Kanelimammalta löydät esimerkiksi vastuullisesti tuotettuja pellavatekstiilejä, julisteita sekä suomalaisesta koivuvanerista tehtyjä keittiötarvikkeita. Kaikki tuotteet suunnitellaan Suomessa, ja osa myös valmistetaan täällä. Osa tehdään muualla Euroopassa. Hanki nyt ihanat joululahjat etuhinnoin tai ilahduta itseäsi!

Kanelimamman pellavatekstiilit ovat ajattoman kauniita.

Hyödynnä etu: Tilaa Kanelimamman tuotteet 20 % alennuksella ja ilman toimituskuluja

Etu on voimassa 5.12.–11.12.2022 ja se koskee kaikkia Kanelimamman tuotteita Meillä kotona -kaupoissa. Alennetut hinnat näkyvät tuotekorteilla. Tuotteita on rajoitettu erä.

Anna lahjaksi puuhaa: hurmaavat kotimaiset palapelit

Satumainen Kotimetsä-palapeli on ilo koota vaikka yhdessä perheen kanssa, ihmetellen samalla Suomen metsien puita ja eläimiä. Tuhannen palan palapelissä riittää tekemistä toviksi jos toiseksikin. Suomessa valmistettu ja kauniisti pakattu palapeli on ilo antaa lahjaksi.

Puutarhurin toivelahja on ihastuttava Puutarhajuhlat-palapeli. Tätä palapeliä rakentaessa talvipäivänäkin voi tuntea nenässään kesäisten kukkien tuoksun! Suomessa valmistetussa, kauniisti pakatussa palapelissä on tuhat palaa.

Upeasta pellavapöytäliinasta on iloa pitkään

Ajattoman kaunis pellavapöytäliina ilahduttaa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Anna tämä lahja luonnonmateriaaleja ja laatua arvostavalle! Pöytäliinan koko on 140 x 250 cm ja värivaihtoehtoja on kaksi: raikas roosa ja maanläheinen natural.

Helposti kaunista pukinkonttiin: valmis lahjasetti

Ole hyvä -lahjasetti sisältää Suomessa käsityönä valmistetun kestävän vanerivadin, beigen keittiöpyyhkeen ja kotimaisen puulastan – ja tietysti kauniin lahjalaatikon. Tyylikäs ja samalla käytännöllinen paketti ilahduttaa sisustajaa ja sopii mainiosti myös yrityslahjaksi.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »