Meillä kotona -kaupat

Tämä yllä haluat tassutella koko kesän! Ivalolainen Marja-Maija suunnitteli ponchopyyhkeen lempeästä hamppukankaasta – tilaa omasi nyt etuhintaan

MAINOS
Tämä yllä haluat tassutella koko kesän! Ivalolainen Marja-Maija suunnitteli ponchopyyhkeen lempeästä hamppukankaasta – tilaa omasi nyt etuhintaan
Retki rannalle, saunailta, letkeä päivä kotona – HEMPEAn ponchopyyhkeeseen on ihana kääriytyä tilanteessa kuin tilanteessa. Tutustu Meillä kotona -kauppojen viikon löytöön ja tilaa mikä tahansa valmistajan tuote pyyhkeistä lakanoihin –20 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella 15.5.2022 saakka.
Julkaistu: 9.5.2022

Etsitkö erityistä lahjaa valmistuvalle, mökkiviemisiksi tai vaikkapa ystävän lapselle? Pehmeä ponchopyyhe on ihana antaa läheiselle – tai itselle!

– Hamppuvohvelikankaasta valmistettu ponchopyyhe on pehmeä ja kuohkea sekä samalla paksu ja painava. Reilun kokoiseen asuun on ihana kääriytyä, ja se on lämmin mutta hengittävä, kuvaa ivalolaisen HEMPEAn perustaja Marja-Maija Valtonen.

Marja-Maija valitsi hampun ponchopyyhkeen ja muiden tuotteidensa materiaaliksi sen ekologisuuden takia: hamppua viljellään Euroopassa, se on runsassatoinen eikä viljely vaadi kasvinsuojeluaineita tai keinokastelua. Hamppulangan ja -kankaan valmistus puolestaan onnistuu ilman kemikaaleja.

Samanlaiset itselle ja lapselle? Ponchopyyhe on helppo sujauttaa ylle, sillä ajattoman pelkistetyssä mallissa ei ole nappeja tai nyörejä. Antibakteerinen kangas on lempeä iholle.
Ponchopyyhe on kuin kylpytakin ja pyyhkeen ylellinen yhdistelmä. HEMPEAn kankaat valmistetaan Romaniassa sekä värjätään, painetaan ja ommellaan Suomessa. Jokaista tilausta vastaan yritys istuttaa puun kompensoidakseen hiilijalanjälkeään.

Hyödynnä etu: tilaa HEMPEAn tuotteet –20% alennuksella ja ilmaisella toimituksella

Etu on voimassa 9.–15.5.2022, ja se koskee HEMPEAn koko valikoimaa Meillä kotona -kaupoissa. Alennetut hinnat näkyvät tuotekorteilla.

Osta ihanat poncho- ja huppupyyhkeet etuhintaan alta! Koko HEMPEAn tuotevalikoiman löydät täältä.

Ponchopyyhe aikuiselle

Huomio!

Aikuisten Pielpa-ponchopyyhkeen suuri suosio yllätti meidät niin, että tuotteet pääsivät loppumaan. Mutta eipä hätää, sillä HEMPEA täydentää varastoa heti kun mahdollista! Tilanteesta johtuen uusien tilausten toimitusaika on kuitenkin noin 8 viikkoa – pahoittelemme viivettä.

Iso ja lämmittävä aikuisten Pielpa-ponchopyyhe on sataprosenttista hamppuvohvelikangasta, joka vain pehmenee ja paranee käytön myötä. Yhden koon ponchopyyhe sopii XS–XL-kokoja käyttävälle. Leveys on noin 140 cm ja pituus olkapäästä sääreen noin 100 cm.

Ponchopyyhe lapselle

Pielpa-ponchopyyhkeen pehmeä ja antibakteerinen hamppuvohveli tuntuu lapsen iholla miellyttävältä. Yhden koon asuste sopii noin 2–7-vuotiaille. Pyyhkeen leveys on noin 75 cm ja pituus olkapäästä sääreen noin 70 cm.

Huppupyyhe vauvalle

Vauvan huppupyyhkeeseen on lämpöinen kietoutua! Pyyhe on reilun kokoinen (80 cm x 80 cm). Hamppuvohveli tuntuu iholla lempeältä ja miellyttävältä.

Kuvioitu ponchopyyhe lapselle

Metsän lepo -ponchopyyhkeen leikkisän eläinkuosin on suunnitellut Eveliina Muotkavaara. Materiaali on värjäämätöntä ja pehmeää hamppukangasta. Yhden koon asuste sopii noin 2–6-vuotiaalle, leveys on 70 cm ja pituus olkapäästä sääreen 65 cm.

Kuvioitu huppupyyhe vauvalle

Vauvan huppupyyhe sopii moniin tilanteisiin: matkapyyhkeeksi, viltiksi tai rantapyyhkeeksi, vauvauintiin ja saunahetkiin. Imukyky paranee entisestään käytössä. Pyyhkeen koko on 80 cm x 80 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »