Meillä kotona -kaupat

Hoi sinne kotiviidakkoon! Poimimme 9 tuotetta sinulle, joka olet hurahtanut huonekasveihin – osta ne omaksesi

MAINOS
Hoi sinne kotiviidakkoon! Poimimme 9 tuotetta sinulle, joka olet hurahtanut huonekasveihin – osta ne omaksesi
Valitsimme 9 tuotetta innokkaalle vehkojen, ilmakasvien ja peikonlehtien keräilijälle. Osta ne omaksesi helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 18.8.2020

1. Kukas se sieltä ruukusta kurkistaa?

Hauskat kasvoruukut ovat monen viherharrastajan mieleen. Ferm Livingin keraaminen, hiekanvärinen kukkaruukku (kork. 12 cm) antaa kasvot kasville kuin kasville.

2. Muista kastella! Tämä kannu ei unohdu kaappiin

Kun kannu on näin nätti, sen voi jättää esille minne tahansa. Silloin kasveja myös muistaa helpommin kastella. Blomuksen kannu on ruostumatonta terästä. Vetoisuus 1,5 litraa.

3. Kasvifanin tarjotin

Todellista viherterapiaa! Nadja Wedin Designin yltäkylläinen kasvikuosi imaisee maailmaansa yhdellä silmäyksellä. Tarjottimesta on saatavilla suorakulmainen, 20 x 27 cm -kokoinen malli sekä pyöreä versio, jonka halkaisija on 46 cm.

4. Kasveja ja kissoja! Suosikit samassa kortissa

Jos kotisi ovat valloittaneet viherkasvit (ja kissat), tämä kortti on kuin sinulle tehty. Kortti on kaksiosainen, ja mukana tulee myös kirjekuori.

5. Tapetti todelliseen kotiviidakkoon

Alkaako kotisi muistuttaa viidakkoa? Viimeistele tyyli intensiivisellä Trollskogen-tapetilla. Tapetti kuuluu Vallilan Horisontti-mallistoon. Helppo kuitutapetti on helppo kiinnittää seinälle ja kestää paperitapetteja paremmin kolhuja ja kostealla pyyhkimistä, joten se sopii myös esimerkiksi keittiöön. Tapetti on suomalaista tuotantoa. Rullan koko on 11,20 x 0,53 m.

6. Juliste, jossa esittäytyy ilmakasvien koko poppoo

Cavallinin ilmakasvijuliste (50 x 70 cm) on kiva lahja kasvien ystävälle tai oman työpisteen seinää koristamaan. Juliste on painettu laadukkaalle italialaiselle paperille.

7. Kaktustyynyllä saat pehmeät päiväunet

OYOY Living Designin kaktustyyny on ihanasti hupsu lisä kasvifanin löhönurkkaukseen. Tyyny ei ole lainkaan niin pisteliäs kuin oikeat kaktukset, vaan puuvillaisen pehmeä ja ihana halata. Täyte on polyesteria. Tyynyn korkeus 38 cm.

8. Kasveja seinille julisteen muodossa

Brasilialaisen Fábio Petryn juliste sopii täydellisesti vihreän kodin seinälle. Julisteesta on saatavana kaksi kokoa: 35 x 50 cm sekä 50 x 70 cm. Valitse haluamasi tuotekortin pudotusvalikosta.

9. Huonekasvi-ihmisen lista

To do -listat pitävät alkavan arjen hallinnassa. Viherharrastajalle passelissa muistilistassa (9,8 x 21 cm) on irtirepäistävät sivut ja takana on magneetti, jotta se tarttuu vaikkapa jääkaapin oveen.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »